Beheertechnicus (Sr.) -


Nouvall Engineering Services B.V.
 

Contactgegevens

Nouvall Engineering Services B.V.
Oostelijk Bolwerk 7
4531GP Terneuzen
Nederland

Contact
Dhr. Eric Leliveld
T: +31 (0) 617 152 146
E: ele@nouvall.com
 

Vacature

Bekeken: 0x
Sollicitaties: 0x

Opslaan als favoriet
Vacature afdrukken

Delen:

Meld misbruik
 

Op de kaart

 
Bedrijf : Nouvall Engineering Services B.V.
Geplaatst : 6-4-2021
Gewijzigd : 6-4-2021
Standplaats : Zeeland

Functieomschrijving

Het geheel zelfstandig voorbereiden en uitvoeren van onderhoud- en storingswerkzaamheden aan gebouwinstallaties, zodanig dat een optimaal klimaatsysteem wordt gerealiseerd.

  • Het conform (veiligheids) voorschriften oplossen van complexe storingen aan klimaatinstallaties, binnen de gestelde tijd en volgens de gestelde kwaliteitsnormen.
  • Bewerkstelligen dat de uitvoering van service- en onderhoud aan klimaatinstallaties volgens werktekening, wettelijke voorschriften en afspraken met de klant wordt gerealiseerd door functionele ondersteuning van andere medewerkers.
  • Bewerkstelligen dat de staat van onderhoud van klimaatinstallaties overeenkomt met de gemaakte (schriftelijke) afspraken door binnen de gestelde tijd onderhoudswerkzaamheden te verrichten conform (veiligheids)voorschriften en KAM procedures. Zowel de voorbereiding als uitvoering van de service- en onderhoudswerkzaamheden worden zelfstandig verricht, waarbij afhankelijk van de grootte of complexiteit van een storing ook nog (functioneel) leiding gegeven kan worden aan een (aankomend) beheertechnicus.
  • Zelfstandig en tijdig verstrekken van administratieve informatie conform de verzoeken van de projectadministratie
  • Instandhouding van een opgeruimde werkomgeving met minimale verstoring van het productieproces en met inachtneming van de veiligheidsvoorschriften.


Funtie-eisen

  • Afgeronde opleiding: MBO-4 / HBO-niveau
  • VCA-vol
  • Heeft bij voorkeur gevolgd, of is bezig met: opleiding/ cursus richting M&R en/of Klimaat, cursus leidinggeven en projectmanagement
  • Min. 5 jaar relevante werkervaring
  • Communicatief vaardig / probleemoplossend / zelfstandig werkend


Bedrijfsprofiel

Nouvall Engineering Services is gespecialiseerd in projectondersteuning voor de (petro)chemische en maritieme industrie. Wij leveren hierin expertise op het gebied van Engineering, Project Management, Maintenance, Shutdowns, Construction en Safety.

Arbeidsvoorwaarden
Uitstekende arbeidsvoorwaarden, zie onze website.


Sollicitatieprocedure

Via onze website.