Stafmedewerker Bestuur & Organisatie -


BAPAS
 

Contactgegevens

BAPAS
Kingsfordweg 151
5328 GW Amsterdam
Nederland

Contact
Mw. Consultant Bapas
T: 020-7162464
E: vacatures@bapas.nl
 

Vacature

Bekeken: 0x
Sollicitaties: 0x

Opslaan als favoriet
Vacature afdrukken

Delen:

Meld misbruik
 

Op de kaart

 
Bedrijf : BAPAS
Geplaatst : 30-3-2021
Gewijzigd : 30-3-2021
Standplaats : Rossum

Functieomschrijving

Heb jij werkervaring in de bestuurlijke of secretariële ondersteuning? In een rol als bijvoorbeeld directiesecretaresse, managementassistent of personal assistant? Dan zal deze vacature voor Stafmedewerker Bestuur en Organisatie bij een levendige koepel van 15 basisscholen in het Rivierenland je zeker interesseren!
Stroomm – Stichting Regionaal Openbaar Onderwijs Maas en Meierij is een professionele onderwijsorganisatie die gelooft in eigenzinnig, openbaar onderwijs. Onder Stroomm vallen 15 basisscholen in de plaatsen Sint-Michielsgestel, Berlicum, Boxtel, Haaren, Oisterwijk, Vught, Hedel, Kerkdriel, Rossum, Heerewaarden, Brakel, Aalst en Zaltbommel. Op de scholen verzorgen circa 250 leerkrachten onderwijs voor ongeveer 3000 leerlingen. Stroomm-basisscholen hebben alle vrijheid zelf vorm en inhoud te geven aan hun visie, binnen de gemeenschappelijke ambitie het optimale te halen uit ieder kind. Met hoogstaand, vernieuwend onderwijs, enthousiaste en competente medewerkers, openheid en samenwerking, leggen de scholen een stevige basis voor de toekomst van hun leerlingen.
Het Stroomm bestuurskantoor geeft beleidsmatige, HR, financiële en administratieve ondersteuning aan de aangesloten scholen. Door uitbreiding van het team ontstaat een nieuwe positie voor een organisatorisch en communicatief sterke 
STAFMEDEWERKER BESTUUR & ORGANISATIE
 Rossum (Gelderland) – 24 uur
Als Stafmedewerker Bestuur & Organisatie ben je rechterhand van de Voorzitter College van Bestuur (CVB). Daarnaast geef je brede management en secretariële ondersteuning aan de leden van de Raad van Toezicht (RvT), het managementteam en de stafmedewerkers op het bestuurskantoor. Tenslotte fungeer je als meewerkend voorman/vrouw op het secretariaat.
Bij deze brede rol hoort een flink aantal uitermate gevarieerde taken. Dat maakt de functie zeer afwisselend. Een ideale uitdaging dus voor een ‘spin in het web’ die snel kan schakelen en goed kan organiseren. Maar vooral ook: overzicht houdt en effectief communiceert.


Funtie-eisen

Greep uit het takenpakket
•    Voorbereiden van de werkzaamheden van het CvB
•    Coördineren, stroomlijnen en sturen van informatiestromen en werkprocessen
•    Voorbereiden en notuleren van vergaderingen; opstellen en bewaken van actiepunten
•    Helpen bij het voorbereiden en uitwerken van documenten, discussiestukken
•    Afhandelen van inkomende en uitgaande communicatie
•    Onderhouden van interne & externe contacten
•    Beheren en bewaken van de agenda van de voorzitter CvB
•    Inrichting en beheer van het (digitale) archief van het CvB
•    Secretariële werkzaamheden (CvB, RvT)
•    Administratief plannen en voorbereiden van managementvergaderingen
•    Vraagbaakfunctie voor interne en externe stakeholders
•    Ontvangen van gasten op het bestuurskantoor
•    Inschakelen en onderhouden van contacten met leveranciers en dienstverleners
•    Beheer van de website van Stroomm samen met externe partijen
Kortom - een afwisselende, inhoudsvolle en verantwoordelijke rol in het bestuurlijke hart van een grotere regionale onderwijsorganisatie. Het onderwijs is een dynamische sector, ook op bestuurlijk en organisatorisch niveau. Voor jou als stafmedewerker is het dus van belang jouw professionaliteit op peil te houden door permanente ontwikkeling van kennis en bekwaamheden. De organisatie helpt je daar graag bij!
Waarom werken bij Stroomm?
Je werkt binnen een leuk en ondernemend team (met nu nog 5 collega’s) waarin professionals collegiaal samenwerken, maar ook zelfstandig nieuwe zaken oppakken. De sfeer is informeel en kent zeer korte lijnen. Het bestuurskantoor ligt boven een basisschool; een dynamische omgeving waarin je ook direct contact hebt met leerlingen en leerkrachten. Afhankelijk van kennis en ervaring is de functie ingeschaald op niveau 8, met een maximaal maandsalaris van € 3.331 op basis van fulltime. Ook de secundaire voorwaarden zijn prima.
Wat maakt de functie extra aantrekkelijk?
Interne en externe contacten! Als Stafmedewerker Bestuur en Organisatie communiceer je rechtstreeks met de schooldirecteuren, teamleiders, bestuurder, toezichthouders en collega’s op het stafkantoor. Maar ook met ouders, leveranciers, facilitair dienstverleners, schoonmakers en webdesigners. Omdat de functie nieuw is, valt het aantal uren nog niet goed in te schatten. Uitbreiding van 24 naar 32 uur kan dan bespreekbaar worden.


BedrijfsprofielArbeidsvoorwaarden
Functie-eisen
•    Mbo+ / Hbo werk- en denkniveau 
•    Minimaal 5 jaar werkervaring in managementondersteuning (bv. directiesecretaresse, managementassistent, personal assistant)
•    Vaardigheid in complex agendabeheer van meerdere personen
•    Kritisch kijken naar het werk, processen en procedures, nadenken over wat beter kan en daartoe met voorstellen komen 
•    Digitale vaardigheid; soepel werken met MS Office 
Wie ben jij als persoon?
Je kan goed organiseren, stelt prioriteiten, bewaakt voortgang en kan snel schakelen. Stressbestendigheid en helikopterview zitten bij jou wel goed. Omdat de functie ‘uniek’ is, moet je zelfstandig kunnen werken, initiatief en besluiten nemen. Communicatieve vaardigheden zijn een must, ook schriftelijk. Klantgerichtheid combineer je met integriteit, sensitiviteit en tact. Je bent leergierig en wil je als persoon en professional verder ontwikkelen. Tot slot hou je van aanpakken en ben je flexibel. 
Meer weten? 
Voor verdere informatie kun je terecht bij BAPAS Arbeidspsychologen, via telefoon 020-7162464 of via e-mail shara.vanderploeg@bapas.nl of gillian.vanjaaren@bapas.nl 
Sollicitatie 
Je sollicitatie met CV en motivatie is welkom bij BAPAS Recruitment.
BAPAS - Bureau voor Arbeidspsychologisch Advies en Selectie, ondersteunt Stichting Stroomm op het gebied van werving en selectie.
Publicatiedatum van deze personeelsadvertentie: 29 maart 2021
Sluitingsdatum van de wervingscampagne: 27 april 2021
Mochten wij voor 27 april een geschikte kandidaat hebben gevonden, dan wordt de vacature eerder gesloten.