HIJ-INSTROMERS 2016


Bronsonn Recruitment
 

Contactgegevens

Bronsonn Recruitment
's-Gravenweg 21a 's-Gravenweg
2901 LA Capelle aan den IJssel
Nederland

Contact
Dhr. Gerbrand Ommen
T: Zuid-Holland
M: +31104478090
E: info@hij-instromers.nl
 

Vacature

Bekeken: 2863x
Sollicitaties: 0x

Opslaan als favoriet
Vacature afdrukken

Delen:

Meld misbruik
 

Op de kaart

 

Meer vacatures

Bedrijf : Bronsonn Recruitment
Geplaatst : 10-5-2016
Gewijzigd : 10-5-2016
Standplaats : Capelle aan den IJssel

Functieomschrijving

Onze opdrachtgever is de Rotterdamse Vereniging voor Katholiek Onderwijs (RVKO), die 66 scholen binnen het primair onderwijs bestuurt en beheert. De RVKO is een organisatie waarin mensen binnen een helder kader hun verantwoordelijkheden nemen, waar er ruimte is voor individuele en gezamenlijke ontwikkeling, waar op respectvolle wijze wordt samengewerkt en waarin onze waarden worden uitgedragen en nageleefd.

Een uitdagend en uniek opleidingstraject binnen het basisonderwijs!! Voor dit tweejarige opleidingstraject zijn wij op zoek naar mannen met een afgeronde HBO- of WO - opleiding die een zeer bewuste stap in hun loopbaan willen maken. Gedreven professionals die zich willen inzetten voor de ontwikkeling van kinderen binnen het primair onderwijs! 
Ben jij gemotiveerd om les te geven? En ben jij van mening dat je over de juiste competenties, talenten en drijfveren beschikt om voor een klas met kinderen van 4 tot 12 jaar te staan en hen te begeleiden? Dan biedt de RVKO een inspirerende en zeer uitdagende baan waarbij iedere dag anders is! 

Binnen het project HIJ-Instromers biedt de RVKO twee varianten:Variant 1. ‘HIJ-Instroom’ Voor kandidaten met een uitmuntende geschiktheid voor het onderwijs biedt de RVKO de variant ‘HIJ-Instroom’ aan. Ook hierbij volg je in de avonduren de PABO-opleiding en loop je één dag per week stage binnen een groep op een basisschool in de regio Rotterdam. Daarnaast krijg je direct een benoeming op één van de scholen van de RVKO als onderwijsondersteuner en werk je gedurende drie dagen in de week met een bevoegde leerkracht in een groep. Ook gedurende dit intensieve traject word je natuurlijk goed begeleid tijdens werkzaamheden, stage en studie. 

De geboden voorwaarden bij variant 1:

  • Een volledige vergoeding van je collegegeld en boeken;
  • Baangarantie als bevoegde leerkracht na het succesvol doorlopen van dit traject;
  • Een aanstelling als onderwijsondersteuner voor vier dagen in de week.

Variant 2. ‘HIJ-Traject’ 
Je volgt twee avonden per week de PABO-opleiding en loopt één of twee dagen per week stage binnen een groep op een basisschool in de regio Rotterdam. Gedurende dit intensieve traject word je natuurlijk goed begeleid tijdens de stages en studie. 

De geboden voorwaarden bij variant 2:

  • Een volledige vergoeding van je collegegeld en boeken;
  • Baangarantie na het succesvol doorlopen van dit traject;
  • Bij twee stagedagen ontvang je een reguliere stagevergoeding van € 1200,- per jaar.

Heb jij interesse in dit traject, laat dan jouw gegevens achter(CV EN MOTIVATIE) voor 20 mei 2016 op WWW.HIJ-INSTROMERS.NL

Bedrijfscultuur
De RVKO is een organisatie waarin mensen binnen een helder kader hun verantwoordelijkheden nemen, waar er ruimte is voor individuele en gezamenlijke ontwikkeling, waar op respectvolle wijze wordt samengewerkt en waarin onze waarden worden uitgedragen en nageleefd .

Procedure 
Voor beide varianten geldt dezelfde zorgvuldige selectieprocedure. Allereerst wordt een gesprek gevoerd met een vertegenwoordiger van de RVKO en een adviseur van Bronsonn Recruitment. Hierbij worden je achtergrond, loopbaankeuzes, competenties, drijfveren en ambities besproken. Het vervolgtraject bestaat uit een interview bij de RVKO, een aantal dagen meelopen op een basisschool van de RVKO en een assessment.

Informatie
Geïnteresseerd? Dan vragen wij je om jouw gegevens (CV EN MOTIVATIE) voor 20 mei 2016 achter te laten op WWW.HIJ-INSTROMERS.NL Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Gerbrand van Ommen, Adviseur van Bronsonn Recruitment, telefoon 010 447 80 90.

 


Funtie-eisen

 

  • Minimaal HBO diploma;
  • Bij voorkeur aantoonbare (vrijwilligers) werkervaring met kinderen;
  • Uitstekende Nederlandse taalvaardigheden (zowel mondeling als schriftelijk);
  • Uitstekende rekenvaardigheden
  • Kindgerichtheid, didactisch talent, adaptief vermogen;
  • Potentieel om pedagogische kennis en vermogen op te bouwen;
  • Hoge mate van zelfreflectie/ ‘iedere dag een beetje beter’;
  • Gedreven, leergierig en (maatschappelijk) betrokken.