Docent Scheikunde 2e graad -


Devocare
 

Contactgegevens

Devocare
Onderwijsboulevard 576 576
5611AA 'S-HERTOGENBOSCH
Nederland

Contact
Mw. Mevrouw M. Deelen (Mj)
E: info@devocare.nl
 

Vacature

Bekeken: 0x
Sollicitaties: 0x

Opslaan als favoriet
Vacature afdrukken

Delen:

Meld misbruik
 

Op de kaart

 
Bedrijf : Devocare
Geplaatst : 31-3-2021
Gewijzigd : 31-3-2021
Standplaats : EINDHOVEN

Functieomschrijving

Bevoegd tot het lesgeven op VMBO, HAVO/VWO-onderbouw en BVE
Het gaat om 14 lessen scheikunde 7 klassen 3 H/V/G) en 2 lessen talentrichting. Totaal dus 16 lesuren. De lessen staan op dinsdag, woensdag en donderdag. Het betreft een structurele baan. Na dit schooljaar zijn er bij goed functioneren dan ook mogelijkheden.


Funtie-eisen

Ben je dol op de wisselwerking tussen theorie en experiment en kan jij de leerlingen op een enthousiaste manier kennis laten maken met het vak Scheikunde? We zijn per direct (1 april 2021) op zoek naar een docent Scheikunde voor een middelbare school in de regio Eindhoven. Het betreffen 16 lesuren, bij voorkeur op dinsdag, woensdag en donderdag.
Ben jij die enthousiaste docent die de lesstof boeiend en uitdagend maakt? Heb jij een tweedegraads bevoegdheid of ben je docent in opleiding en op zoek naar een (nieuwe) uitdaging? Reageer dan snel op deze vacature.
Wil je meer informatie over de vacature? Bel dan met Devocare, 085-0471700. Wil je meer informatie over onze organisatie? Kijk dan op www.devocare.nl voor al onze onderwijs vacatures.


BedrijfsprofielArbeidsvoorwaarden


Sollicitatieprocedure

Ons referentienummer: 1860128