Docent NaSk 2e graads -


Devocare
 

Contactgegevens

Devocare
Onderwijsboulevard 576 576
5611AA 'S-HERTOGENBOSCH
Nederland

Contact
Mw. De heer J. Deelen (Jos)
E: info@devocare.nl
 

Vacature

Bekeken: 0x
Sollicitaties: 0x

Opslaan als favoriet
Vacature afdrukken

Delen:

Meld misbruik
 

Op de kaart

 
Bedrijf : Devocare
Geplaatst : 4-4-2021
Gewijzigd : 4-4-2021
Standplaats : EINDHOVEN

Functieomschrijving

Bevoegd tot het lesgeven op VMBO, HAVO/VWO-onderbouw en BVE
Per direct zoeken we een Docent NaSk voor 0,4 fte ter vervanging. Lessen moeten worden gegeven in de onder- en bovenbouw van VMBO. Leerjaar MAVO 2, Kader 3 en Basis 3. De klassengrootte is ongeveer 30 leerlingen waarbij een aantal leerlingen extra gemotiveerd moeten worden dus je moet beschikken over een goed klassenmanagent. Het is nog onduidelijk tot wanneer de vacature duurt maar het is niet uit te sluiten dat dat tot 23 juli 2021 zal zijn.


Funtie-eisen

Ben je dol op de wisselwerking tussen theorie en experiment en kun jij de leerlingen op een enthousiaste en gemotiveerde manier kennis laten maken met het vak NaSk? We zoeken een docent NaSk voor het voortgezet onderwijs in de regio Eindhoven.
Ben jij die enthousiaste docent die de lesstof boeiend en uitdagend maakt? Heb jij een tweedegraads bevoegdheid of ben je docent in opleiding en ben je op zoek naar een uitdaging? Reageer dan snel op deze vacature.
Wil je meer informatie over de vacature? Bel dan met Devocare, 085-0471700. Wil je meer informatie over onze organisatie? Kijk dan op www.devocare.nl voor al onze onderwijs vacatures.


BedrijfsprofielArbeidsvoorwaarden


Sollicitatieprocedure

Ons referentienummer: 1861196