Coördinator Internationale en Specifieke Opleidingen (ISO)


Rijksoverheid
 

Contactgegevens

Rijksoverheid
Herculeslaan 1
3584 AB Utrecht
Nederland

Contact
de heer ir. J.J.M.A.M. Snackers
T: 076-5274184
E: JJMAM.SNACKERS.01@MINDEF.NL
 

Vacature

Bekeken: 1965x
Sollicitaties: 0x

Opslaan als favoriet
Vacature afdrukken

Delen:

Meld misbruik
 

Op de kaart

 
Solliciteren? Neem contact op met het bedrijf via de contactgegevens.
Bedrijf : Rijksoverheid
Geplaatst : 10-10-2014
Gewijzigd : 10-10-2014
Standplaats : Utrecht

Functieomschrijving

U zorgt voor de organisatie, coördinatie en evaluatie van (internationale) opleidingen en seminars voor zowel Nederlandse als buitenlandse officieren in de rang van kapitein tot kolonel.
Als coördinator van de afdeling Internationale en Specifieke Opleidingen (ISO) ontwikkelt en programmeert u opleidingen en seminars en werkt u deze uit. U neemt ze op in de opleidingsprogramma’s, weekroosters en onderwijsmededelingen en u introduceert en begeleidt de (universitair) docenten. Daarnaast bent u verantwoordelijk voor de contacten met docenten en de verzorging van de informatie per cursus of opleiding.
Verder geeft u invulling aan een ‘diplomatic hosting’-functie. U begeleidt internationale groepen (16 tot 24 personen) in de rang van kapitein tot kolonel gedurende de periode dat zij te gast zijn bij het Instituut Defensie Leergangen (IDL) in verband met een te volgen cursus of opleiding. Ook treedt u in voorkomende gevallen op als vertegenwoordiger en begeleider van het IDL bij bezoeken aan nationale en internationale instituten, zoals de onderdelen van de Nederlandse krijgsmacht. U bent daarnaast vertegenwoordiger en begeleider van het IDL bij diverse culturele excursies en sociale activiteiten in het kader van “goed gastheerschap”. Deze activiteiten organiseert u ook regelmatig zelf.
Tot slot zorgt u dat u op de hoogte bent van de ontwikkelingen op het gebied van onderwijs en de vakgebieden door het volgen en analyseren van de internationale politieke en militaire ontwikkelingen met betrekking tot de inhoud van de opleidingen en het onderhouden van de internationale contacten. U bouwt een netwerk op, onderhoudt het en neemt deel aan bijeenkomsten en seminars in binnen- en buitenland.schaal 10


Funtie-eisen


  • U heeft een hbo-opleiding afgerond.
  • U heeft ruime ervaring bij de Nederlandse Defensieorganisatie.
  • Ervaring met plaatsing in het buitenland is een pre.
  • U heeft uitstekende kennis van het Nederlands en het Engels.
  • U heeft redelijk goede kennis van het Frans. 


Bedrijfsprofiel

De Nederlandse Defensie Academie (NLDA), Instituut Defensie Leergangen (IDL)
De Nederlandse Defensie Academie (NLDA) verzorgt de initiële officiersopleidingen, het hoger loopbaanonderwijs en de begeleiding op het gebied van leiderschapontwikkeling voor het ministerie van Defensie. Met een geïntegreerd programma van militaire opleiding, persoonsvorming en academisch onderwijs levert de NLDA een belangrijke bijdrage aan professioneel leiderschap binnen Defensie. Bovendien verricht de NLDA wetenschappelijk onderzoek voor Defensie en de samenleving. Tot slot levert de Nederlandse Defensie Academie een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit van de samenwerking binnen de teams en van het leiderschap en de morele professionaliteit binnen Defensie.
Het Instituut Defensie Leergangen (IDL) is een van de uitvoerende opleidingsinstanties binnen de NLDA, naast de Faculteit Militaire Wetenschappen, de Koninklijke Militaire Academie en het Koninklijk Instituut voor de Marine. Het expertisecentrum Leiderschap Defensie en het Nederlands Instituut Militaire Historie zijn bijzondere organisatie-elementen binnen de NLDA.


Bedrijfspresentatie Solliciteren? Neem contact op met het bedrijf via de contactgegevens.